ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ AFTER CRIME μικρού μήκους ντοκιμαντέρ της INPOINT PRODUCTIONS-

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ AFTER CRIME μικρού μήκους ντοκιμαντέρ της INPOINT PRODUCTIONS-σκηνοθεσίας Μ. Μαυρομούστακου ( ο οποίος ήταν το 2014-5 σκηνοθέτης της παραγωγής και της εκπομπής ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟ) με το διεθνές βραβείο από την California, USA ( (το αντίστοιχο των Όσκαρ για τα ντοκιμαντέρ) στην ενότητα αναγνώριση.

To ντοκιμαντέρ ”AFTER CRIME” ασχολείται με την πρότυπη λειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας, τις καινοτομίες και τις εφαρμογές σε θεσμικό, υπηρεσιακό, διοικητικό και ιατροδικαστικό επίπεδο. Η συγκεκριμένη υπηρεσία που ήδη είχε διακριθεί σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο και το ντοκιμαντέρ ήδη από το 2015 ήταν το ”χαλί” της εισήγησης της Προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας κας Αποστολίας Ακριβούση στο 34ο Παγκόσμιο Συνέδριο στην Βιέννη.

bEST SHORTS COMPETITION . Το ”after crime” έλαβε βραβείο μικρού μήκους στην κατηγορία των ντοκιμαντέρ τον Ιούνιο του 2019 από το bEST SHORTS COMPETITION, το οποίο θεωρείται το αντίστοιχο ΟΣΚΑΡ στην ενότητα αναγνώρισης, για την ποιότητα, την πρωτοτυπία και τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το συγκεκριμένο βραβείο θεωρείται ο πρόδρομος των ΕΜΜΥ awards, το δε αγαλματίδιο κατευθείαν θα αποσταλεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο αμέσως προσεχές διάστημα στην INPOINT PRODUCTIONS, σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαυρομούστακου.